0609
0809
British Weekend Kasteel Vorden

British Weekend Kasteel Vorden

Bronckhorst

Ook verliefd op de sfeer van het Engelse platteland en levensstijl? Deel je ook de passie voor Engeland, Schotland, Wales en Engeland? Tijdens de buitenfair British weekend haal je je hart op aan unieke en traditionele items, van antiek tot vintage. Tijdens het British Weekend doe je in een landelijke sfeer inspiratie op doen en winkel je voor de heerlijke nazomer!

Op de buitenfair vind je een keur aan brocante, vintage, collactables en moderne items. Denk aan Engels antiek en porselein, glas en zilverwerk, plaids, kilts & country artikelen, potterie & bloemdecoraties en interieurdecoraties, maar ook echte Britse landlord-mode. Natuurlijk is er volop aandacht voor home-made lekkernijen, veelal met Engelse roots. Ambachtelijke pie’s, cake & fudge maar ook sandwiches en scones met clotted cream en fish and chips… Makkelijk om mee te nemen en op een later moment thuis van te genieten of gewoon ter plekke te proeven op een van de gezellige terassen met live-muziek.

En wat dacht je van een whiskey proeverij? Maar er is meer voor de gentleman: Engelse oldtimers zijn er om bewonderd te worden, maar ook om mee te rijden. Daarom is er op 8 september een heuse autorally met de start en finish op het landgoed.

Wanneer

6 september 2024 - 8 september 2024

Locatie

De Horsterkamp 8, 7251 AZ Vorden

Meer info

Categorie

Evenementen

Deel deze pagina op
Naar het overzicht