Over UITagenda Achterhoek

Over UITagenda Achterhoek

In de Achterhoek barst het van de culturele evenementen! En niet alleen in de grote steden, maar ook in de kleinere dorpen bruist het het hele jaar door. Of je nu houdt van klassieke muziek of popmuziek, historie, kunst, theater, dans of spektakel. De Achterhoek biedt voor elk wat wils.

Alles voor de schik!

Bijzondere producties in het openluchttheater, historische feesten, maar ook kunstmanifestaties en bloemencorso’s. Natuurlijk ook de vele festivals die de Achterhoek rijk is zoals de Zwarte Cross, Huntenpop, Reurpop en Festival Achterland zijn maar een kleine greep uit het aanbod. Op kleinere schaal zijn er onder andere literaire bijeenkomsten, toneel en streekvoorstellingen te bezoeken. De Achterhoek heeft het allemaal!

Uitagenda

Over ons

UITagenda Achterhoek is het initiatief van het Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek, in samenwerking met de Achterhoekse gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst,  Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Achterhoek Toerisme verzorgt de uitvoering. In de UITagenda brengen we afzonderlijke, bestaande cultuur-toeristische evenementen samen. Door deze evenementen met elkaar te verbinden en ze te promoten, zien inwoners en bezoekers in één oogopslag wat er in de regio te doen is en zetten we de Achterhoek nog beter op de kaart!