1412
1512
Kerstmarkt Meddosestraat

Kerstmarkt Meddosestraat

Winterswijk

Een van de hoogtepunten van het jaar in de Meddosestraat is de traditionele kerstmarkt. Ook dit jaar trekken de ondernemers uit deze gezellige Winterswijkse winkelstraat weer alle registers open om de markt tot een succes te maken. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in kerstsferen.

Dit jaar geniet je niet één, maar twee dagen van de gezellige Kerstmarkt in de Meddosestraat in Winterswijk. Op zaterdag 14 en zondag 15 december '24 brust de straat van kraampjes, muziek, kerstlichtjes en duidelijk 'Kerst op de Lappenbrink'. Op zaterdag 14 december '24 van 10.00u tot 17.00 uur en op zondag 15 december '24 van 12.00u tot 17.00 uur staat er weer een variëteit aan kramen voor je klaar. Zo zijn er onder andere kramen met schapenvachten, wol, wenskaarten, kerststukjes, handgemaakte oorbellen, handgemaakte (geur)kaarsen en pittenzakken. Er worden diverse demonstraties gegeven, waaronder wol spinnen. Ook ontbreken de diverse eet- en drinkgelegenheden niet. Geniet van warme Glühwein, chocolademelk, oliebollen, poffertjes en kniepertjes, terwijl jij je laat verwondert door al het moois in de kraten. De markt zal muzikaal worden omlijst door een afwisselend programma aan live muziek. De jongste bezoekers kunnen zich op zondag vermaken met ballonnen en schmink of een korte workshop volgen bij de 'kook muts', waar ze hun eigen kerstlekkernij kunnen maken en openen.

Net als vorig jaar zal ook dit jaar Kerst op de Lappenbrink in hetzelfde weekend voorkomen. Struin door de straatjes en waan jezelf in de vorige eeuw.

De Meddosestraat is Apart, Uniek & Gezellig. Het hele jaar door, maar met Kerst in het bijzonder.

Wanneer

14 december 2024 - 15 december 2024

Locatie

Kerstmarkt Meddosestraat
Meddosestraat
7101 CT Winterswijk

Categorie

Tentoonstellingen

Deel deze pagina op
Naar het overzicht