2909
Marathon Nationaal Landschap (Landschapsloop)

Marathon Nationaal Landschap (Landschapsloop)

Winterswijk

Hou je van hardlopen?

Dan is dit unieke evenement echt iets voor jou! Tijdens de Marathon Nationaal Landschap maak je op een bijzondere manier kennis met de prachtige natuur in Winterswijk. Je kunt kiezen uit een hele marathon, een duo- of trio-marathon.

Hele marathon
De totale lengte van de route die speciaal voor dit evenement wordt uitgezet is 42 kilometer en 195 meter. Een volledige marathon dus. Onderweg is er elke 5 kilometer een rustpunt waar je water krijgt aangeboden.

Duo marathon
Bij een duo-marathon schrijf je je met z’n tweeën in. Je start samen met één (eigen) fiets (bij voorkeur een mountainbike in verband met de onverharde wegen) en legt met z’n tweeën afwisselend lopend en fietsend de volledige marathonafstand af. Onderweg kun je naar behoefte wisselen: de loper gaat fietsen en andersom. Alle combinaties van afstanden zijn daarbij mogelijk (41-1; 30-12; 25-17; 22 -20, enzovoort). Zo loop je een halve marathon, maar beleef je de hele!

Trio marathon
Bij een trio-marathon schrijf je je met z’n drieën in. Je start samen met twee (eigen) fietsen (bij voorkeur een mountainbike in verband met de onverharde wegen) en legt met z’n drieën afwisselend lopend en fietsend de volledige marathonafstand af. Onderweg kun je naar behoefte wisselen: de loper gaat fietsen en andersom. Zo loop je een derde van de marathon, maar beleef je de hele!

Wanneer

29 september 2024

Locatie

Mevr. Kuipers-Rietbergplein 1
7101 DD Winterswijk

Meer info

Deel deze pagina op
Naar het overzicht