2209
Rolling Tweed | Around the castle

Rolling Tweed | Around the castle

Bronckhorst

Fiets mee met Rolling tweed! Ervaar samen met de burgermeester het sprookjesachtige landschap van Brockhorst.

Fiets mee door de geschiedenis en beleef een onvergetelijke dag tijdens de Rolling Tweed!
Dit evenement neemt je mee op een unieke reis langs adembenemende kastelen, schilderachtige landschappen en historische bezienswaardigheden. Trek je beste tweedpak (kledingstijl uit ca. 1920) aan en maak je klaar voor een dag vol cultuur, natuur en plezier samen met de andere tweedrijders.

Onze gidsen vertellen de oude verhalen en nemen je mee naar geheime plekjes in het rijke verleden van de regio. Fiets langs kronkelende paden, uitgestrekte velden en door pittoreske dorpjes.

Ga terug in de tijd en kom in je beste "Tweed outfit" oftewel, kleding van weleer. Wil je mee fietsen op je nostalgische ijzeren ros? Nog mooier! Meefietsen op een oude fiets of liever een moderne toer- of elektrische fiets. Alles kan en iedereen is welkom.

De route voert je langs groene bossen, kabbelende beekjes en weelderige kasteeltuinen. Geniet van deze historische omgeving en doe mee aan de fotowedstrijd!

Bij ontvangst staat een heerlijk kopje koffie/thee met een lokaal lekkernij voor je klaar bij Kasteel Hackfort. Onderweg stop je voor een verrassende lunch en de dag wordt afgesloten met een hapje en drankje in stijl bij Kasteel Hackfort. Proef lokale lekkernijen en geniet van de gastvrijheid van de regio.

Wanneer

22 september 2024 11:00 tot 18:30

Locatie

Kasteel Hackfort, Baakseweg 8B, 7251 RH Vorden

Toegang

€25

Meer info

Categorie

Evenementen

Deel deze pagina op
Naar het overzicht