1307
1407
Vive la France

Vive la France

Bronckhorst

Voor de 10-de keer is Hummelo op zaterdag 13 en zondag 14 juli ondergedompeld in Franse sferen. Het wordt een extra feestelijke editie met nog iets meer ruimte voor de vermaarde brocante- en kunstfair. De perfecte opwarmer voor de Olympische Spelen in Parijs, die twee weken later van start gaan.

Bezoekers uit het hele land maar ook uit ons omringende landen roemen de sfeer van het evenement in hartje Hummelo, dat dit jaar het tweede lustrum beleeft. De organisatie is er in geslaagd om in de straatjes rond de Dorpskerk nog iets meer ruimte te vinden voor de meer dan 150 stands.

Tweederde daarvan bieden in veelal fraai aangeklede stands een kwalitatief hoogstaand aanbod aan antiek brocante van standhouders uit binnen- en buitenland. Kunst en cultuur concentreert zich rond de Dorpskerk, waar ook te zien is hoe werk van kunstenaars en creatieven tot stand komt. De kunstmarkt kent dankzij de samenwerking met de Kunst4Daagse Bronckhorst weer een divers karakter.

Muziek, theater en ander entertainment én de streekmarkt vormen een onmisbaar onderdeel van Vive la France. De Hummelose horeca completeert met terrassen en Vive la France-aanbiedingen de Franse sfeer.

De tweedaagse brocante- en kunstfair Vive la France is 13 en 14 juli van 11.00 tot 18.00 uur te bezoeken. Tickets voor toegang (€ 6,50) en parkeren (€ 5,00) zijn vooraf online te bestellen op www.vive-la-france.nl. 

 

Wanneer

13 juli 2024 11:00 - 14 juli 2024 18:00

Locatie

Dorpsstraat Hummelo

Meer info

Categorie

Evenementen

Deel deze pagina op
Naar het overzicht