2408
Zeepkistenrace

Zeepkistenrace

Berkelland

Dit jaar organiseert Stichting Evenementen Neede opnieuw een zeepkistenrace! Na het succes van vorig jaar krijgt dit spektakel een vervolg. Met een nieuwe spectaculaire baan. Op zaterdagmiddag 24 augustus, vanaf 14:00 uur, verandert de Oranjelaan in een uitdagend parcours voor stoere deelnemers.

De zeepkistenrace is toegankelijk voor iedereen en verdeeld in twee klassen: de jeugdklasse (11 t/m 15 jaar) en de ouderenklasse (16 t/m 100 jaar). Je kunt meedoen met de SEN-zeepkist of je eigen zeepkist bouwen. Naast punten voor de snelste tijd kun je ook extra punten verdienen met jouw zelfgebouwde zeepkist. Een eigen zeepkist vergroot dus je kans om als grote winnaar uit de bus te komen. De SEN verwacht een grandioos spektakel, dus mis het niet!

Opgeven voor de zeepkistenrace is vanaf nu mogelijk via sen76.nl. Naast het aanmeldformulier vind je op de site alle regelementen en (technische)eisen voor de zeepkist zelf. Zo kun je, ook als je het wat ingewikkelder vindt, toch beginnen met het bouwen en deelnemen aan de race!

SEN’76 heeft weer een bomvol programma.

De zaterdagmiddag tijdens de SEN’76 Zomerfeesten belooft een heerlijke (familie)middag te worden waar je naast het bekijken van de Zeepkistenrace rustig je drankje kunt drinken terwijl je (klein)kinderen zich vermaken bij alle kinderactiviteiten. Wil je meer weten over het gehele programma? Dit en meer vind je op www.sen76.nl, Facebook en/of Instagram.

Wanneer

24 augustus 2024 14:00

Locatie

Oranjelaan Neede

Toegang

Gratis entree

Meer info

Categorie

Evenementen

Deel deze pagina op
Naar het overzicht